SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

OM kód: 203067/015 | 8360 Keszthely, Gagarin u. 2-4.

Intézmény logo

Zalaegerszegi SzC Keszthelyi Asbóth Sándor Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • Órarend
 • KRÉTA

Hírek

2023. szept. 20.


Igazgatóság

  EuroSkills 2023

  A Szakmák Európa-bajnokságán Darabos Lili szépségápoló 3. helyezést, míg Szabó Bence villanyszerelő 4. helyezést ért el. Bence kiválósági érmet kapott.

  EuroSkills 2023

  Az elmúlt napokban a Szakmák Európa-bajnokságán (EuroSkills) vettünk részt Lengyelországban, Gdanskban.🇮🇩 A Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Asbóth Sándor Technikuma 2 versenyszámban is érintett volt, mint a versenyzők felkészítője. Magyarország összesen 22 szakmában versenyzett, így az már magában különleges, hogy egy iskola 2 szakmában is biztosítani tudja az ország legjobb versenyzőjét a Magyar Nemzeti Válogatott csapatába. E tekintetben a Keszthelyi Asbóth Technikum kiemelkedik a sokszáz hazai szakképző iskola közül. Több év kitartó munkája van a versenyzők eredménye mögött. Az iskola, a szponzorok, a szakértők és kiemelten a versenyzők hatalmas energiát fektettek a felkészülésbe, és remekül helytálltak a háromnapos megmérettetésen. Nagy büszkeség, hogy mindkét versenyzőnk kitűnően teljesített és éremmel a nyakában térhetett haza: Darabos Lili szépségápoló 3. helyezést🥉, míg Szabó Bence villanyszerelő 4. helyezést ért el. Bence kiválósági érmet 🏅kapott, mert olyan kiemelkedő teljesítményt nyújtott, hogy nem egészen 0,3 % volt a különbség közte és a bronzérmes versenyző között. Az Asbóth iskola közössége végtelenül büszke arra, hogy versenyzőink megmutatták, nemcsak Magyarországon, de egész Európában a legfelkészültebbek között vannak. A záróünnepségen (amelyet hasonlóan a sportági Európa-bajnokságokhoz egy óriási stadionban rendeztek meg) felemelő érzés volt magyarnak lenni.🇭🇺❤Boldogok vagyunk, hogy nemcsak az Asbóth iskolának, de Magyarországnak és Keszthelynek is dicsőséget szerezhettünk.❤ Hálásan köszönjük Lilinek és Bencének, valamint a felkészítő szakértőknek és a szponzoroknak az áldozatos munkát és a több éves töretlen bizalmat. Keményen dolgozunk tovább, hogy a következő világversenyeken is mi képviselhessük ezekben a szakmákban Magyarországot! 🇭🇺Hajrá Magyarország, hajrá Asbóth!🇭🇺 (a csoportképen a versenyzők, a szakértők, a szponzorok képviselői, a ZSZC főigazgatója és jómagam vagyok látható)

    

   

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Pályaválasztási nyílt nap

  Pályaválasztási nyílt nap

  Pályaválasztási nyílt nap a Keszthelyi Asbóth Sándor Középiskolában. Időpont: 2023.11.15. 8:30 2023.11.22. 13:30

  2023. szept. 20.


  Igazgatóság

  Szakmabemutató kisfilmek

  Szakmabemutató kisfilmek

  Szakmabemutató kisfilmek

  2023. szept. 20.


  Igazgatóság

  Asbóthos siker a Euroskills-en

  Asbóthos siker a Euroskills-en

  Idén is remekeltek az Asbóth iskola versenyzői a szakmák Európa-bajnokságán. Darabos Lili szépségápoló bronzérmes lett, míg Szabó Bence villanyszerelő kiválósági érmet kapott. Ők is hozzájárultak ahhoz, hogy hazánk második helyezett lett az összesített pontversenyben. 5 arany, 1 ezüst, 4 bronz és 7 kiválósági érmet szerzett Magyarország.

  2023. szept. 20.


  Igazgatóság


  Partnereink

  • Legrand
  • REMEKA
  • SkillsHungary
  • ECDL
  • Progecad
  • HTTP Alapítvány
  • ITMP
  SZC logo

  Zalaegerszegi Szakképzési Centrum


   • Intézmény logo
   • Zalaegerszegi SzC Keszthelyi Asbóth Sándor Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

    8360 Keszthely, Gagarin u. 2-4.

   • Telefon: +36306050058

    E-mail: suli@asboth.edu.hu

    OM azonosító: 203067/015

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: 20 0023 04


   2023Zalaegerszegi SzC Keszthelyi Asbóth Sándor Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium